Treningsavgift NHB sesongen 2018/2019
Lag
AlderKontingent (per halvår)
Moro med ball(4-5 år)
Håndballskolen(6-8 år)750 kr
Gutter/Jenter9-11 år900 kr
Gutter/Jenter12-13 år1000 kr
Gutter/Jenter14-18 år1100 kr
Håndballmoro> 18 år500 krLitt tilleggsinformasjon angående treningsavgiften: 


Medlemsavgiften faktureres hvert halvår.  


I tillegg til treningsavgiften til Nøtterøy Håndball Bredde blir medlemmet fakturert 200 kr som går direkte til hovedforeningen. Denne avgiften betales kun en gang per år, og kun en gang selv om medlemmet deltar på flere aktiviteter i Nøtterøy Idrettsforening.


Vi tilbyr søskenmoderasjon dersom du har flere barn som spiller håndball. Dette må du søke om på forhånd så vi får fakturet rett. Du får 


Husk at bruke KID ved betaling av medlemskontigent.


Vi ønsker å holde kontigenten så lav som mulig. Vi ønsker at Nøtterøy Håndball Bredde skal være en klubb for alle. Men en klubb trenger inntekter for å kunne kjøpe drakter, baller og annet treningsutstyr til våre medlemmer. Inntektene fra medlemsavgiften brukes blant annet til dette, samt påmeldingsavgift til turneringer, leie av hall, lønn til dommere og trenere og mere til. 


Vi ser oss nødt til å være så tydelige på viktigheten av å betale medlemsavgiften at vi praktiserer at spillere ikke kan delta på kamper eller turneringer dersom medlemsavgiften ikke er betalt. Dette pga forsikring av spilleren og behovet for inntekt til klubben for å dekke utgiftene som er ved å drive klubb.


Dersom noen av økonomiske årsaker ikke har mulighet til å betale medlemsavgiften i sin helhet, ber vi dere ta kontakt med vår økonomiansvarlig. Vi finner en løsning som bidrar til at alle som vil spille håndball får spille håndball. 


Nøtterøy Håndball Bredde er er klubb drevet av frivillighet og innsats fra foreldre og spillere. Våre dugnader kan du lese mer om under fanen «Dugnad»


Tusen takk for at dere bidrar :-) 


Mvh Styret i NHB
Levert av IdrettenOnline